ΟροΠαίδιο: Καλοκαιρινό πενθήμερο πρωινό πρόγραμμα

07/06/2024 | 11:02

Το ΟροΠαίδιο γιορτάζει το καλοκαίρι, με ένα πενθήμερο πρωινό πρόγραμμα, γεμάτο εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού, εικαστικά και αισθητηριακά παιχνίδια, πειράματα και πειραματισμούς με διαφορετικά υλικά, παιχνίδια στην αυλή!

Με αφετηρία το παιχνίδι, την ελεύθερη έκφραση και τις επιθυμίες των παιδιών, προσεγγίζουμε το θέατρο και τις επιστήμες, απολαμβάνουμε τα ερεθίσματα που μας προσφέρει η τέχνη και η φύση, ανακαλύπτουμε τη χαρά της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

Σας προσκαλούμε να ζήσουμε μαζί πέντε μέρες γεμάτες φαντασία, ανεμελιά και επινοητικότητα!

*Το καλοκαιρινό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 21 Ιουνίου, 09:30 – 14:00 (προσέλευση 09:00-09:30) και απευθύνεται σε παιδιά από 5-12 χρονών.

*Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

*Μειωμένο κόστος σε αδέρφια και στα μέλη των ετήσιων εργαστηρίων μας.

ΟροΠαίδιο: Καλοκαιρινό πενθήμερο πρωινό πρόγραμμα

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

ΟροΠαίδιο

Κανακάρη 101β – μέσα στη στοά

2610220034 / 6908278464

[email protected]

https://www.facebook.com/Oropaidio

ΟροΠαίδιο
Κανακάρη 101β – μέσα στη στοά
2610220034 / 6908278464
[email protected]
https://www.facebook.com/Oropaidio

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)