Πάτρα: Στο «σφυρί» το σπίτι της Μαρίας Καραγιάννη που έβαλε τέλος στη ζωή της

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά την «βουτιά» θανάτου στο λιμάνι της Πάτρας που έκανε με το αυτοκίνητό της η 48χρονη διαφημίστρια, το Fund προχώρησε σήμερα στον πλειστηριασμό του σπιτιού της.

Η 48χρονη που είχε πολλά χρέη, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας αυτού και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά.

Παρά το ότι ακόμη δεν έχει σταλεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου, ούτε έχει γίνει η διαδικασία αποποίησης ή αποδοχής κληρονομιάς, η εταιρεία -που ήδη έχει δεχτεί τρία τσουχτερά πρόστιμα για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί – προχώρησε στον πλειστηριασμό που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει γίνει, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι παραπάνω διαδικασίες.

Η γυναίκα το είχε χάσει το σπίτι εδώ και καιρό, αλλά το γεγονός ότι η εταιρεία βιάζεται τόσο πολύ να κάνει τις διαδικασίες, όταν ακόμη καλά καλά τα παιδιά της και οι κοντινοί συγγενείς της δεν έχουν συνέλθει από το σοκ, προκαλεί αίσθηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 48χρονη είχε κάνει όλες τις ενέργειες για να γίνει μια νέα ρύθμιση του δανείου της, αλλά η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τη διευκόλυνε.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ