Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο

Άγριες σκηνές διαδραματίστηκαν χθες το μεσημέρι στην οδό Αυστραλίας, στην Πάτρα, κοντά σε σχολείο στην περιοχή της Αγυιάς.

Ηταν η τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς και άγνωστο για ποιο λόγο δεκάδες νεαροί διαπληκτίστηκαν. Περαστικοί από το σημείο δήλωσαν  πως δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο θέαμα, φοβήθηκαν τόσο πολύ που αναγκάστηκαν να καλέσουν την Αστυνομία.

Οι νεαροί (όλοι φαινόντουσαν μαθητές) άρχισαν να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια να γρονθοκοπούνται. Κάποιοι είχαν πέσει στο έδαφος και δεχόντουσαν χτυπήματα. Αρχικά δύο άτομα χτυπιόντουσαν και γύρω κάποιοι άλλοι είχαν σχηματίσει κύκλο και… παρακολουθούσαν το θέαμα! Αγνωστο παραμένει αν είχε γίνει κάποια παρεξήγηση που προκάλεσε το επεισόδιο ή είχε δοθεί «ραντεβού για ξύλο» όπως έχει σημειωθεί στο παρελθόν και σε άλλες περιοχές (μαθητές προ 3 μηνών είχαν δώσει ένα τέτοιο ραντεβού σε πλατεία κοντά στη μίνι περιμετρική).

Όταν πάντως έφθασε περιπολικό στο σημείο όλα ήσαν ήρεμα και το επεισόδιο είχε λάβει τέλος.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)