Ιερόσυλοι “χτύπησαν” τη νύχτα στην Παναγία την Τρυπητή – Χρησιμοποίησαν ιμάντα (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι έκλεψαν τάματα από τον ιερό ναό Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο, τη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 άγνωστοι αφού αφαίρεσαν τα προστατευτικά κάγκελα από παράθυρο της εκκλησίας στην συνέχεια μπήκαν στο εσωτερικό και κατευθύνθηκαν στην εικόνα της Παναγίας, απ’ όπου αφαίρεσαν πολλά τάματα που είχαν αφήσει πιστοί.

Στην συνέχεια παρότι χτύπησε ο συναγερμός και ενημερώθηκε η Αστυνομία, περιπολικό της οποίας έφθασε άμεσα, είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους του ναού η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε περίπου 3.000 ευρώ, ενώ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του tempo24 οι δράστες χρησιμοποίησαν ιμάντα!Ιερόσυλοι "χτύπησαν" τη νύχτα στην Παναγία την Τρυπητή - Χρησιμοποίησαν ιμάντα (ΦΩΤΟ)

Ιερόσυλοι "χτύπησαν" τη νύχτα στην Παναγία την Τρυπητή - Χρησιμοποίησαν ιμάντα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες