Στα χέρια της Αστυνομίας οργάνωση που παρείχε παράνομες συνδρομητικές συνδέσεις – Τέσσερις συλλήψεις ανάμεσά τους και Πατρινός

Σε τέσσερις συλλήψειις σε Πάτρα, Λειβαδιά, Αθήνα και Σαλαμίνα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών στα πλαίσια εκτεταμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση της παράνομης παροχής συνδρομητικών καναλιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για σπείρα η οποία είχε πελατολόγιο 6.500 ατόμων προκαλώντας οικονομική ζημιά στις συνδρομητικές εταιρείες περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ. 

Υπόλογίζεται επίσης πως η οργάνωση είχε αποκομίσει κέρδος έξι εκατομμυρίων ευρώ. 

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά