Πάτρα: Τέλος το πάρκινγκ στο Μόλο - Αποκλείεται ο χώρος από αύριο στα ΙΧ

Αυστηρά μέτρα λαμβάνονται πλέον για την αποτροπή της στάθμευσης οχημάτων στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα, μετά τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες. Από αύριο δεν θα μπορεί κανένα ΙΧ να εισέλθει στον χώρο.

Ήδη ολοκληρώνονται οι εργασίες τοποθέτησης εμποδίων ώστε να αποτρέπεται η είσοδος και να εισέρχονται  όσοι θέλουν να ταξιδέψουν στον χώρο του Μόλου (κυρίως όσοι ταξιδεύουν με το πλοίο για Κεφαλονιά - Ιθάκη).

Να σημειωθεί πως και τον Απρίλιο 2022 είχε επιχειρηθεί, χωρίς θετικά αποτελέσματα, η τοποθέτηση εμποδίων για να μην εισέρχονται οχήματα εντός του Μόλου.

Από σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου, ο μόλος της Αγίου Νικολάου κλείνει οριστικά για τα αυτοκίνητα. Ο Δήμος Πατρέων προχωρά στην τοποθέτηση εμποδίων αποκλείοντας το χώρο με στόχο να πάψει αυτός να γίνεται, αυθαίρετα, χώρος πάρκιν και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους πεζούς.

Στιγιμιότυπο από την προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθεια αποκλεισμού του Μόλου

Εξάλλου σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων σημείωσε:

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

“Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα εγκλωβιστούν”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πατρέων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ