Πάτρα: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του γνωστού εμπόρου Ανδρέα Ρηγόπουλου

 Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του πατρινού επιχειρηματία Ανδρέα Ρηγόπουλου:

«Πάτρα Ενωμένη» 

"Ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης και σύσσωμη η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του συμπολίτη-εμπόρου Ανδρέα Ρηγόπουλου, ο οποίος είχε χαράξει τη δική του ξεχωριστή και επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στην πόλη μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…"

 

ΠΕΑΚ Πάτρας:

Ο πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας εκφράζουν την οδύνη τους για την ξαφνική απώλεια του εξαίρετου συμπολίτη-έμπορου Ανδρέα Ρηγόπουλου. 

Ο εκλιπών, εκτός από ικανός και δραστήριος επιχειρηματίας, ήταν επί σειρά ετών μέλος της αθλητικής οικογένειας της Πάτρας, ως αθλητής του υδατοσφαίρισης του Θριάμβου Πατρών και συναθλητής του προέδρου του ΠΕΑΚ Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος δήλωσε: 

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της απώλειας του Ανδρέα Ρηγόπουλου. Ενός συμπολίτη μας που ξεχώρισε ως έμπορος και ως άνθρωπος στη διάρκεια της επιχειρηματικής του διαδρομής στην Πάτρα. Επί σειρά ετών ήμασταν συναθλητές στο Θρίαμβο Πατρών όπου είχα τη δυνατότητα να ξεχωρίσω τις αρετές του ανθρώπου και του αθλητή. Ο αδόκητος χαμός του μας συγκλονίζει. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών:

Η Πρόεδρος Ερμιόνη Διονυσάτου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού σε όλους μας Ανδρέα Ρηγόπουλου. Ο Εμπορικός κόσμος και η Πατρινή κοινωνία θρηνεί γιατί έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.