ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξυλοκόπησαν επιχειρηματία γιατί δεν τους άρεσε... το πελατολόγιό του! Πρωτοφανή υπόθεση εκβίασης στη Δυτ. Αχαΐα εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Μία πρωτοφανή υπόθεση εκβίασης επιχειρηματία, την οποία αποκαλύπτει το tempo24 εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 20 μέρες στην Δυτική Αχαΐα, όταν επιχειρηματίας - έμπορος επίπλων κήπου, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, από δύο άνδρες.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας και τα έμπειρα στελέχη της υπηρεσίας, ανέλαβαν να λύσουν το γρίφο της ιδιαίτερα σοβαρής αυτής υπόθεσης.

Οι έρευνες έφεραν αποτέλεσμα και προ ωρών οι Αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι φτάνοντας στην εξιχνίαση του συμβάντος.

Σε επιχείρηση που έλαβε χώρα στον Πειραιά, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τον δύο δραστών της επίθεσης - αφού πρώτα είχαν ταυτοποιηθεί- και τους προσήγαγαν. Οι δράστες μάλιστα ομολόγησαν την εμπλοκή τους στον ξυλοδαρμό του επιχειρηματία.

Πολύ γρήγορα οι Αρχές έφτασαν στην ταυτοποίηση και τρίτου προσώπου, το οποίο φέρεται να παρείχε τα μέσα στους άλλους δύο για να πραγματοποιήσουν την επίθεση.

Την ίδια στιγμή, στην υπόθεση φέρονται ως εμπλεκόμενα άλλα τρία άτομα ως ηθικοί αυτουργοί της εκβίασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 όλα έγιναν όταν ο επιχειρηματίας αρνήθηκε την απαίτηση των εκβιαστών να πουλά στη χονδρική τα προϊόντα του σε συγκεκριμένο πελατολόγιο.

Η υπόθεση πλέον περνά στα χέρια των Δικαστικών Αρχών, την ώρα που οι έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Νίκος Α. Σύφαντος