ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Πύργο και Μεσολόγγι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές ποδηλάτων και μοτοσικλέτας στο Μεσολόγγι

Εξιχνιάσθηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, πέντε κλοπές ποδηλάτων και μοτοσικλέτας, στο Μεσόλογγι.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από τις 10-5-2024 έως και τις 14-5-2024, στο Μεσολόγγι, αφαίρεσε συνολικά τέσσερα ποδήλατα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ και μια μοτοσικλέτα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν επεστράφησαν στους κατόχους τους.

 

Εξιχνιάσθηκαν τρεις κλοπές σε οικίες στον Πύργο 

Εξιχνιάσθηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου τρεις κλοπές σε οικίες, στον Πύργο Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από τις 03-5-2024 έως και τις 04-5-2024, στον Πύργο, διέρρηξε τρεις οικίες και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους κοσμήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 2.500 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, ενώ προξένησε φθορές συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του και παρέδωσε στους αστυνομικούς μέρος των κλεμμένων κοσμήματων τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.