Παγκόσμια Ημέρα ΙΦΝΕ: Τριήμερο εκδηλώσεων στην Πάτρα

14/05/2024 | 16:56

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΙΦΝΕ, το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων: 

 Παρασκευή 17 Μαΐου, ενημέρωση κοινού και δραστηριότητες για τα παιδιά στην Πλατεία Γεωργίου 17.30 με 20.30, 

 Σάββατο 18 Μαΐου ,18.30 μ.μ. ημερίδα με τίτλο ‘οι ΙΦΝΕ δεν έχουν σύνορα, στο ” Σπίτι του Ηπειρώτη” Μουρούζη 14-16, με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από έγκριτους επιστήμονες και 

  Κυριακή 19 Μαΐου με φωταγώγηση της Γέφυρας Χαριλάου Τρικούπη και συνάντηση μελών και φίλων του Σωματείου στο Ρίο για καφέ και συζήτηση στις 19.00 μ.μ.

26f0bc52-6f6c-4e52-8715-749994dfddb6.jpg

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)