Επίσκεψη του Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, Arif Mammadov, υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα, παρουσία και του αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου. 

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα και προοπτικές κοινού ενδιαφέροντος, όπως η οικονομία και ο τουρισμός, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε ζητήματα ενέργειας, αγροδιατροφής και εκπαίδευσης.

Ο Πρέσβης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη στρατηγική ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας και το επενδυτικό προφίλ της περιοχής. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τη συζήτηση υπάρχουν αρκετά πεδία στα οποία μπορούν να προκύψουν επωφελείς συνεργασίες.

Με το πέρας της συζήτησης, ο Περιφερειάρχης και ο Πρέσβης αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη