Πάτρα: Ακρωτηριάστηκε η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Στον ακρωτηριασμό της 20χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα προχώρησαν οι γιατροί μετά από επιπλοκές της νόσου που εμφάνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η φοιτήτρια μεταφέρθηκε, πριν από περίπου 20 ημέρες, από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλευόταν, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα, τα οποία δημιούργησαν γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της.

Οι γιατροί στο ΚΑΤ πήραν την απόφαση για ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών, από το μέρος του γονάτου και κάτω, για να μην επεκταθεί η επιπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται βελτιωμένη με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι κατάφεραν να περιορίσουν τη βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου στον χώρο του Τμήματος Μαθηματικών, όπου φοιτά.

Οι συμφοιτητές της κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου διασωληνώθηκε άμεσα, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!