Πύργος: Στο νοσοκομείο 6χρονη λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον Πύργο το μεσημέρι της Δευτέρας με… θύμα 6χρονο κοριτσάκι το οποίο κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη έχοντας ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας της κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα κρασιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και εκεί οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να συλληφθεί η 34χρονη μητέρα της με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του παιδιού και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Όλα δείχνουν πως ακόμα και εντός της ημέρας, θα πάρει εξιτήριο και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Επιπλέον αναμένονται να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, συγκεκριμένα οι συνθήκες υπό τις οποίες η 6χρονη βρήκε το κρασί και τι ακριβώς έκανε εκείνη τη στιγμή η μητέρα της.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος