Πύργος: Στο νοσοκομείο 6χρονη λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον Πύργο το μεσημέρι της Δευτέρας με… θύμα 6χρονο κοριτσάκι το οποίο κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη έχοντας ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας της κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα κρασιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και εκεί οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να συλληφθεί η 34χρονη μητέρα της με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του παιδιού και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Όλα δείχνουν πως ακόμα και εντός της ημέρας, θα πάρει εξιτήριο και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Επιπλέον αναμένονται να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, συγκεκριμένα οι συνθήκες υπό τις οποίες η 6χρονη βρήκε το κρασί και τι ακριβώς έκανε εκείνη τη στιγμή η μητέρα της.

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ