Πάτρα: Συνελήφθη το πρωί, καταδικάστηκε αλλά γύρισε στο σπίτι και την ξυλοφόρτωσε ξανά! Ο “νταής” δεν σεβάστηκε ούτε την απόφαση του δικαστηρίου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφεται σήμερα στο αστυνομικό δελτίο καταδεικνύοντας τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλές γυναίκες -και στην Πάτρα- από τους συντρόφους τους, αλλά και το θράσος αυτών.

όπως από το πρωί διαβάσατε στο tempo24 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, η τοπική Αστυνομία κλήθηκε να διαχειριστεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, εκ των οποίων τα δύο ιδιαίτερα σοβαρά.

Η μία περίπτωση όμως είχε και συνέχεια…

Ο σύντροφος που καταγγέλθηκε συνελήφθη το πρωί και καταδικάστηκε στο αυτόφωρο σε ποινή φυλάκισης και μη επάνοδο στην οικία όπου διαμένει με την γυναίκα του.

Ο δράστης όμως όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την δικαστική “καμπάνα” αλλά επέστρεψε στην οικία τους και την ξυλοφόρτωσε ξανά!

Η γυναίκα τον κατήγγειλε εκ νέου και οι αστυνομικοί του πέρασαν για δεύτερη φορά χειροπέδες μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν κατηγορείται μόνο για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία