Χρήστος Μαλάκης: Είμαι 22 χρόνια ηθοποιός, έπρεπε να παίξω στις Άγριες Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω

Ο Χρήστος Μαλάκης μίλησε για την καριέρα του και την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», μέσα από την οποία γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα και αναγνώριση.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «2Night Show» τα μεσάνυχτα της Τρίτης 2 Απριλίου. Συγκεκριμένα, είπε: «Μου έφερε συνεργασίες, επειδή είχα βασικό ρόλο στις "Μέλισσες", στα "Μαύρα Μεσάνυχτα" είχα παίξει 2 επεισόδια. Έχω κάνει και άλλες μικρές δουλίτσες από εδώ και από εκεί. Στις "Μέλισσες" ήμουν βασικός, εκεί είχα τη δυνατότητα να δείξω κάποια πράγματα. Μάλλον εκτιμήθηκε αυτό και μου ήρθαν κάποιες προτάσεις. Αν και είμαι 22 χρόνια ηθοποιός, μάλλον έπρεπε να παίξω στις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω. Αλλά δεν με πειράζει αυτό».

Σχετικά με τη γνώμη του για την τηλεόραση, ο Χρήστος Μαλάκης ανέφερε πως αρχικά ήταν αρνητικός: «Ήμουν αρνητικός με την τηλεόραση, είχα μια προκατάληψη. Είχα μια λάθος νοοτροπία. Αλλά είμαι άνθρωπος εξέλιξης, κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου, μ' αρέσει να αναγνωρίζω τα λάθη μου και πάω παρακάτω», δήλωσε.