Υπήρχε περιπολικό αλλά αποφάσισαν να μην το διαθέσουν για την 28χρονη που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους (ΒΙΝΤΕΟ)

02/04/2024 | 20:51

Νέες αποκαλύψεις για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega υπήρχε περιπολικό αλλά αποφάσισαν να μη το διαθέσουν για την 28χρονη.

Η άτυχη γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους επειδή είδε τον 39χρονο να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Μόλις βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα, την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση, της επιτέθηκε καθώς είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την κατακρεούργησε.

Το Mega αποκαλύπτει πως το μοιραίο βράδυ υπήρχε περιπολικό, όπως και αστυνομικός, αλλά τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε. Παρούσα στο τμήμα, πέρα από την αστυνομικό υπηρεσίας, ήταν και μία ακόμη αξιωματικός, η οποία είχε οριστεί να είναι επόπτρια των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής.

Η επόπτρια ήταν επί τόπου. Είχε αυτοκίνητο ενώ μαζί της ήταν ένας οδηγός. Κρίθηκε, όμως, πως το περιστατικό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θεώρησαν πως ίσως συμβεί κάποιο πιο σοβαρό στη συνέχεια της βραδιάς. Δόθηκε η συμβουλή να καλέσει την το 100 αλλά δεν έγινε μήνυση και η κοπέλα αφέθηκε να φύγει.

Το δραματικό τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση:

Όταν η κοπέλα βγήκε από το τμήμα, τηλεφωνεί στο 100 και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Θύμα: Θέλω περιπολικό

Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Εκείνη τη στιγμή ακούγονται φωνές από την επίθεση.

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου