Συνάντηση της Ευσταθίας Γιαννιά με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο

02/04/2024 | 20:02

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο, είχε η πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά.

Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση, αλλά και ζητήματα του κλάδου των αστυνομικών.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην νεανική παραβατικότητα, στο πλαίσιο και της πρωτοβουλίας που ανέλαβε πρόσφατα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος με την διοργάνωση θεματικού πάρκου «Χτίζοντας τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», στα αυξημένα περιστατικά έμφυλης βίας και στην «έκρηξη» των γυναικοκτονιών για τις οποίες όπως επισημάνθηκε, λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα, σε ζητήματα αστυνόμευσης και ενίσχυσης όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και βελτίωσης των κτιριακών υποδομών.

Ακόμη εκ μέρους της κυρίας Γιαννιά, τέθηκαν θέματα που αφορούν θεσμικά αιτήματα των  αξιωματικών και των αστυνομικών υπαλλήλων, οι οποίοι δίνουν καθημερινά «μάχη» για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

Έρευνα: Έτσι επηρεάζει το σεξ τη διάρκεια μιας σχέσης

Κρήτη: Η στιγμή της «απόβασης» μεταναστών στην παραλία Δισκού ανάμεσα σε κόσμο που έκανε μπάνιο

Καιρός: Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που απανθρακώθηκε στο τροχαίο – “Ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα”

Χανιά: 22χρονος νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μετα από ηλεκτροπληξία

Νέα εξόρμηση στην παραλία για την Ιωάννα Τούνη – Αγναντεύει τη θάλασσα και προκαλεί με το αποκαλυπτικό μαγιό της