Μητσοτάκης: Επενδύουν στην τοξικότητα και εργαλειοποιούν τα Τέμπη γιατί δεν έχουν τίποτα να σας πουν - Το tempo24 στα Καλάβρυτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έντονη κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης για τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, συνεχίζεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Καλάβρυτα, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

"Επενδύουν στην τοξικότητα και εργαλειοποιούν την εθνική τραγωδία των Τεμπών γιατί δεν έχουν τίποτα να σας πουν", τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η υλοποίηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και η ευημερία κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε κατοίκους στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή.

«Η δική μας προσοχή είναι στην υλοποίηση του προγράμματος μας και στην ευημερία του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας», είπε συγκεκριμένα και αναφέρθηκε στην αύξηση του κατώτατου μισθού.

Την ίδια ώρα κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «μη έχοντας να προτάξουν μια ρεαλιστή εναλλακτική, επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε μια τοξικότητα». Όπως είπε ο πρωθυπουργός τα ίδια έλεγαν και στο παρελθόν, αλλά την απάντηση την έδωσαν οι πολίτες στις εκλογές.

«Σας ζητώ να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στις ευρωεκλογές ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μια ισχυρή κυβέρνηση», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε λέγοντας ότι ψηφίζουμε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη. «Πρέπει να σκεφτούμε ποια είναι η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», είπε.

Δείτε βίντεο του tempo24 από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

 

 

Τα βασικά σημείο της ομιλίας Μητσοτάκη:

Είμαι άνθρωπος που λατρεύω το βουνό. Χαίρομαι ιδιαίτερα που επισκέπτομαι τον τόπο σας και ως πρωθυπουργός
Έχετε την τύχη να έχετε έναν δήμαρχο ο οποίος πήρε ένα εντυπωσιακό εκλογικό ποσοστό και όχι άδικα. Έχουμε μια άριστη συνεργασία, όπως και με τον περιφερειάρχη σας τον Νεκτάριο Φαρμάκη
Για το χιονοδρομικό κέντρο: Έχει γίνει μια σημαντική επένδυση μέσω ΕΣΠΑ ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. Μόνο και μόνο αυτή η επένδυση αλλάζει την όψη του και το καθιστά έναν από τα κορυφαία, εάν όχι το κορυφαίο χιονοδρομικό, στην πατρίδα μας. Η εγκατάσταση αυτή πρέπει να αξιοποιείται όλο το χρόνο.
Δεσμεύομαι ότι θα βρούμε τα χρήματα που απαιτούνται για τον δρόμο
Θα έχω την ευκαιρία να επισκεφτώ αργότερα τον συνεταιρισμό Καλαβρύτων που αποτελεί πρότυπο. Εμείς στηρίξαμε την συνεταιριστική δράση. Έχει γίνει μια σπουδαία δουλειά που πρέπει να στηριχτεί.
Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουν μαζί που αφορούν τα Καλάβρυτα και την ορεινότητα.
Μας χωρίζουν 70 ημέρες από τις εκλογές και 9 μήνες από την διπλή εκλογική επικράτηση της ΝΔ. Είχαμε βάλει έναν στόχο να κάνουμε την Αχαϊα γαλάζια και το πετύχαμε με τη δικιά σας στήριξη.
Σας διαβεβαιώνω ότι η δικιά μας προσοχή είναι στραμμένη στην υλοποίηση του προγράμματός μας. Χθες τέθηκε σε εφαρμογή ο νέος κατώτατος μισθός στα 830 ευρώ. Βήμα βήμα υλοποιούμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα
Παρακολουθώ προβληματισμένος ότι η πολιτική αντιπαράθεση κινείται σε ένα κλίμα τοξικότητας και πόλωσης. Και το κάνουν αυτό γιατί δεν έχουν να σας πουν τίποτα. Δεν έχουν να σας πουν τίποτα για το πώς οραματίζονται την Παιδεία, την Υγεία, για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε μια ατμόσφαιρα τοξικότητας. Τα ίδια έλεγαν και στις εκλογές του 2023. Σας ζητώ να στείλουμε ένα πολιτικό μήνυμα στις ευρωεκλογές ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σταθερή
Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Είμαστε μια παράταξη που ταυτιζόμαστε με την ευρωπαϊκή ιδέα. Στείλτε τους μια απάντηση επανεπιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη σας στη ΝΔ. Η ΝΔ ήταν και θα παραμείνει ένα βαθιά λαϊκό κόμμα. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν έμαθαν τίποτα από τα λάθη τους.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ