Δυτ. Ελλάδα: Πέθανε γνωστός γιατρός ενώ μεταφερόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας

Συγκλονισμένη είναι η ιατρική κοινότητα και η κοινωνία του Πύργου από τον αδόκητο θάνατο του ακτινολόγου ιατρού Νίκου Κατσαρού, που έφυγε χθες από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιαίτερα αγαπητός γιατρός και λαμπρός επιστήμονας, έφυγε από τη ζωή προχθες τη νύχτα.

Ο Νίκος Κατσαρός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και  ένιωσε δυσφορία. Μετέβη στο νοσοκομείο Πύργου, όμως αποφασίστηκε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο Νίκος Κατσαρός ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς, με πλούσια κοινωνική, επιστημονική και συνδικαλιστική δράση, όντας ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας από τον Ιανουάριο του 1997. Ο εκλιπών κατείχε για περισσότερα από 15 χρόνια σημαντικές θέσεις στον Ιατρικό Σύλλογο Ηλείας, ενώ μέχρι τον θάνατό του ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και εκπρόσωπος του Ι.Σ. Ηλείας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, θέση που κατείχε ανά περιόδους και τα προηγούμενα χρόνια.

Ιδιαίτερα αγαπητός στον ιατρικό κόσμο, είχε διατελέσει και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας για δύο περιόδους και συνολικά για σχεδόν μια πενταετία. Από τις 24 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 Απριλίου 2016 και από τις 27 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου 2022. Παράλληλα, είχε έντονη ενασχόληση με τα κοινά και τα θέματα που απασχολούν την πόλη του Πύργου, γεγονός που τον είχε οδηγήσει να θέσει την υποψηφιότητά του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Πύργου.

patrisnews.com/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ