Μελέτη για τα μηνύματα στον σύζυγό της: Γιατί να δείξεις τόσο απεγνωσμένα διαθέσιμη σε έναν παντρεμένο;

01/04/2024 | 20:56

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, σε συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «Τετ α τετ».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα απρεπή μηνύματα που δέχεται ο σύζυγός της από γυναίκες που τον φλερτάρουν και περιέγραψε, πώς αντιμετωπίζουν ως ζευγάρι, κάτι τέτοιο.

Όπως είπε: «Συνήθως τα μηνύματα που στέλνουν στον Θοδωρή μου τα δείχνει. Και όταν είναι παρατραβηγμένα -τίποτα φωτογραφίες και τέτοια- μου τα δείχνει και γελάμε. Αλλά όχι για να κοροϊδέψουμε το πρόσωπο που τα στέλνει, αλλά γιατί αναρωτιόμαστε, για ποιο λόγο να το κάνει αυτό απεγνωσμένα ένα κορίτσι, για ποιο λόγο να δείξει ότι είναι τόσο απεγνωσμένα διαθέσιμο σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά; Και λέμε “τι κρίμα για αυτό το κορίτσι ή τον άντρα που θα στείλει μια φωτογραφία με επίμαχα σημεία”».
Στην ίδια συνέντευξη, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε και μια αναδρομή στη δύσκολη για την ίδια περίοδο, όταν είχε αναλάβει την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» και κυρίως σε όσα ακολούθησαν, όταν ολοκληρώθηκε το πρότζεκτ.

«Μετά από τον Πρωινό Καφέ εξαφανίστηκα κυριολεκτικά γιατί έφυγα από τη χώρα. Έφυγα από την Ελλάδα μην μπορώντας να διαχειριστώ το ότι περπατούσα στον δρόμο και όλοι πίστευα ότι νομίζουν για μένα όλα αυτά τα οποία άκουγαν στην τηλεόραση. Έφυγα κυνηγημένη σχεδόν. Έκανα ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι στο Μπαλί για κάποιους μήνες και εκεί συνάντησα ανθρώπους και απέκτησα γνώσεις τις οποίες χρησιμοποίησα και να κυνηγήσω όλα μου τα όνειρα αλλά και να βρω τρόπους να σταθώ στον εαυτό μου» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.
 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο