Επίσκεψη Μαρινάκη - Τσιόρδα στην έκθεση φωτογραφίας της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΙΣ 8μμ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:

«Ταξιδεύουμε για πρώτη φορά στη συναρπαστική διαδρομή της λαμπρής ιστορίας μας». Πρόκειται για την έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της παράταξης.

Τα εγκαίνια έγιναν προχθές Σάββατο από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη μετά το τέλος της μεγάλης επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ». 

Χίλια στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας προχθές και διακόσια πενήντα χθες Κυριακή είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση και να δουν φωτογραφίες πολιτικών της Αχαΐας, φωτογραφίες από εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις κ.α. Μια έκθεση που συνεχώς εμπλουτίζεται.

Η έκθεση μεταφέρθηκε και θα λειτουργεί από αύριο Τρίτη 2 Απριλίου 2024 καθημερινά τις ώρες 10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:30 στην «ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ»(Αγίου Ανδρέου 12 στην Πάτρα).

Την έκθεση φωτογραφίας θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη 2 Απριλίου 2024 στις 8 το βράδυ ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Τσιόδρας.

Η  Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε όλους τους επισκέπτες θα δίνει και ένα αναμνηστικό δώρο.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα στελέχη, τα μέλη και τους εθελοντές της οργάνωσης. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ