Δήμος Αιγιαλείας: Βραβείο Καλύτερων Επιδόσεων στην Ελλάδα στον τομέα της Ανακύκλωσης

Βραβεία Greek Green Awards στα εγκαίνια της 6ης διεθνούς έκθεσης τεχνολογιών περιβάλλοντος της Verde.tec. Πολίτες με συνείδηση, άρτια καταρτισμένοι υπάλληλοι της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και ένας Δήμος που δε σταματά να προσπαθεί για μια καλύτερη Αιγιάλεια.

Αυτός ο συνδυασμός χάρισε στο Δήμο Αιγιαλείας ένα από τα πιοσημαντικά βραβεία.Ο Δήμος Αιγιαλείας βραβεύτηκε για τις καλύτερες επιδόσεις στην ανακύκλωση απότα Greek Green Awards!Στο πλαίσιο της 6ης  διεθνούς έκθεσης Verde.Tec πραγματοποιήθηκαν τα GreekGreen Awards 2024, με στόχο να βραβεύσουν οργανισμούς, φορείς της τοπικήςαυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και τηντεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος.Η επιλογή τους έγινε από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ.Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο ΑντιδήμαρχοςΚαθαριότητας κ.ΝίκοςΚαραϊσκος οι οποίοι παρέλαβαν το Βραβείο ΚαλύτερωνΕπιδόσεων στην Ανακύκλωση.Μετά το τέλος της απονομής των βραβείων, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.ΝίκοςΚαραϊσκος δήλωσε ότι : “Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικήςπροσπάθειας τόσο των πολιτών όσο και τον εργαζομένων στον τομέα τηςκαθαριότητας. Μας ενδιαφέρει η Αιγιάλεια να αποτελεί έναν Δήμο-πρότυπο,έναν πράσινο Δήμο που θα παρέχει στις επόμενες γενιές την ενσυνείδηση και τηναγάπη για τον τόπο μας”.

Ο Δήμαρχος κ.Καλογερόπουλος από την πλευρά τουέκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πρόκειται για μια διάκριση η οποία ουσιαστικάανταμείβει τους κόπους όλων μας. Τόσο των πολιτών της Αιγιάλειας όσο και τονεργαζομένων στον τομέα της Καθαριότητας. Πέρα από την ευχαρίστηση που μαςπροσφέρει κάθε διάκριση, νιώθουμε και την τεράστια ευθύνη που έχουμε ωςΔήμος ώστε να προσφέρουμε στους πολίτες μας ένα καλύτερο αύριο. Σαςευχαριστούμε από καρδιάς για τη συλλογική προσπάθεια που κάνουμε όλοι στονΔήμο μας. Αυτό το βραβείο ας αποτελέσει το έναυσμα να συνεχίσουμε για μια πιοκαθαρή Αιγιάλεια!»

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ