Nτέιβιντ Μπέκαμ: Αποκάλυψε γιατί «διάλεξε» τη Βικτόρια - Το χαρακτηριστικό της που λατρεύει

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε γιατί «διάλεξε» τη σύζυγό του Βικτόρια, τι λάτρεψε σε εκείνη από την πρώτη στιγμή αλλά και το αγαπημένο του τραγούδι των Spice Girls.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γνώριζε ότι η Βικτόρια ήταν η τέλεια σύντροφος από την αρχή της σχέσης τους. Στο τελευταίο επεισόδιο του «This Life of Mine» του SiriusXM με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο 48χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής εξομολογήθηκε πώς αναπτύχθηκε η αγάπη του για το μέλος των Spice Girls, καθ'όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

«Πραγματικά την λάτρεψα. Aλήθεια» είπε ο Ντέιβιντ για τη σύζυγό του. «Απλώς τη λάτρεψα. Δεν ήξερα πώς ήταν ως άνθρωπος. Απλώς την λάτρεψα όπως οι περισσότεροι άνθρωποι εκείνη την εποχή, και δεν ήξερα ποια θα παντρευόμουν [ή] με ποια θα ήμουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μου».

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι δυνατή γυναίκα ήταν και αυτό με τράβηξε πραγματικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», συνέχισε. Ο πρώην άσος των γηπέδων σημείωσε ότι η τραγουδίστρια είναι «όμορφη» και «σέξι», αλλά ότι η αγάπη του γι' αυτήν μεγάλωσε για πολλούς άλλους λόγους.

«Μου αρέσει μια δυνατή γυναίκα και μου αρέσει το γεγονός ότι εργάζεται σκληρά. Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι μια υπέροχη μαμά», τόνισε. «Μου αρέσει το γεγονός ότι με προσέχει μερικές φορές, τις περισσότερες φορές, και ξέρετε, έχουμε δημιουργήσει αυτή τη ζωή με τέσσερα καταπληκτικά παιδιά, που είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας, γι' αυτό επέλεξα τη Βικτόρια.. για τον τρόπο που διοικεί την οικογένεια» πρόσθεσε.

Οι δυο τους καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο, το Μπρούκλιν, στις 4 Μαρτίου του 1999. Αφού παντρεύτηκαν σε μια λαμπερή τελετή με πολλές διασημότητες στην Ιρλανδία στις 4 Ιουλίου του 1999, η οικογένειά τους μεγάλωσε με τη γέννηση του Ρομέο 21 ετών, του Κρουζ 19 και της Χάρπερ, 12 ετών.

Ο Ντέιβιντ είπε ότι η ικανότητα της σχεδιάστριας να νοιάζεται είναι ένα από τα καλύτερα προσόντα της, καθώς είναι «το πιο σημαντικό και σπουδαιότερο πράγμα» που τη χαρακτηρίζει.

Ο αθλητής θυμήθηκε επίσης μια από τις πρώτες φορές που ήξερε ότι θα παντρευόταν τη Βικτόρια όταν παρακολούθησε το βίντεο κλιπ του «Say You'll Be There». «Είναι το αγαπημένο μου γιατί ήταν το τραγούδι που ήταν στην τηλεόραση όταν καθόμουν στο δωμάτιό μου με τον Γκάρι Νέβιλ και βγήκε στην τηλεόραση και τότε ήταν που γύρισα στον Γκάρι και είπα: «Θα την παντρευτώ αυτή με το κοντό μαύρο φόρεμα».

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ