Δημοσκόπηση Opinion Poll: Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά από το ΚΚΕ ο Βελόπουλος, η έκπληξη... Λοβέρδου - ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΤΕΣ

Την εικόνα κυριαρχίας της ΝΔ δίνει η μέτρηση της Opinion Poll, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Action24. Το κυβερνών κόμμα κερδίζει μισή μονάδα μέσα στο τελευταίο 20ημερο και φτάνει στο 34,4% στην εκτίμηση ψήφου, με τη διαφορά του από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει στις 21 ποσοστιαίες μονάδες, παρά το κέρδος 1,5 μονάδων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να εμφανίζει απώλειες - έχασε σχεδόν μιάμιση μονάδα μέσα στο τελευταίο 20ήμερο και δείχνει κολλημένο στην τρίτη θέση, με τον Ανδρέα Λοβέρδο, το κόμμα του οποίου καταγράφεται στο 2,9% στην εκτίμηση ψήφου, να ξεπερνά τον Νίκο Ανδρουλάκη στην γενική δημοφιλία. 

Η Opinion εμφανίζει την Ελληνική Λύση με οριακά διψήφιο ποσοστό - στο 10,1% - μπροστά από το ΚΚΕ, που καταγράφηκε στο 9,4%. 

Δεν ικανοποιούν οι (μη) εξηγήσεις Κασσελάκη για τα επιχειρηματικά του

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μικρή διαφορά από τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης είναι στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Αλέξη Χαρίτση, τον Δημήτρη Νατσιό και τον Βασίλη Στίγκα. Παράλληλα, το 62,5%  δηλώνουν «λίγο ή καθόλου» ικανοποιημένοι με τις εξηγήσεις του σχετικά με την επιχειρηματική του δραστηριότητα.   

Δείτε την έρευνα:

protothema.gr


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ