Πάτρα: Οδηγός πάρκαρε πάλι ανενόχλητος και ακινητοποίησε τον Προαστιακό – Γερανός της Τροχαίας “σήκωσε” το όχημα (ΦΩΤΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Μοιάζει απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Πάτρα με οδηγούς να παρατάνε διαρκώς τα οχήματα τους στο σημείο που περνάει το τρένο και να γίνονται άφαντοι.

Νέο περιστατικό καταγράφεται σήμερα, με οδηγό που πάρκαρε κοντά στις ράγες, στο ύψος της Νόρμαν και ακινητοποίησε τον Προαστιακό.

Αποτέλεσμα να χρειαστεί γερανός της τροχαίας προκειμένου να απομακρύνει το όχημα για να συνεχιστεί το δρομολόγιο λίγο πριν από τις 12 μμ.

429133226_1517330999058577_4069673625378482715_n.jpg

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Δευτέρας, συρμός του προαστιακού για τον ίδιο λόγο διέκοψε το δρομολόγιο του.

Στο ύψος του νέου ΚΤΕΛ, οδηγός άφησε το ΙΧ της πάνω στις γραμμές, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι επιβάτες.

Η γυναίκα βρέθηκε μετά από μισή ώρα και όπως …αποκαλύφθηκε στάθμευσε εκεί το αυτοκίνητο για να πάει για καφέ.

Βέβαια τον πλήρωσε λίγο ακριβά, καθώς η Τροχαία της αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας!

 

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής