Πάτρα: Διασωληνωμένη η 20χρονη φοιτήτρια που προσβλήθηκε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα – Κρίσιμη η κατάστασή της

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η φοιτήτρια, έχει προσβληθεί από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση είναι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης για την κατάληψη που γινόταν στο πανεπιστήμιο και κατέρρευσε. Η 20χρονη φοιτήτρια αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε κρίσιμη.

Το συμβάν επιβεβαίωσε μιλώντας στο tempo24, o Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Η φοιτήτρια παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και η κατάστασή της, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα το πρωί o κ. Καρβέλης παραμένει σοβαρή.

Τα Τμήματα Βιολογικού και Μαθηματικού, που συστεγάζονται, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη 22/02 για απολύμανση.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)