Φρίκη στη Ζάκυνθο: 27χρονος έδειρε την έγκυο φίλη του για να διακόψει την κύηση – Νοσηλεύεται η 19χρονη

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Ζάκυνθο

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2) πήρε από το σπίτι την 19χρονη φίλης του, που ήταν έγκυος στον δεύτερο μήνα.

Ο 27χρονος φέρεται να πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, όπου σύμφωνα την ΕΡΤ, την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα προκειμένου να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επόμενο πρωί ο 27χρονος μετέφερε την 19χρονη στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Ο 27χρονος συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία που έγινε σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ