Κακοποιοί ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο και τους έπεσε το περίστροφο

17/02/2024 | 13:19

Λίγο μετά τις έξι η ώρα το πρωί της Παρασκευής, δράστες έβαλαν στο στόχαστρο τους, συνεργείο αυτοκινήτων επί της οδού Βριλησσού στην Κυψέλη.

Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα και μπήκαν μέσα. Έψαξαν όλους τους χώρους και αφού πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο, κατευθύνθηκαν στον πρώτο όροφο.

Εκεί ήταν το γραφείο. Ξήλωσαν μέσα από το ντουλάπι ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιέχει άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. Κατά την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκε στο σημείο του γραφείου ένα περίστροφο χωρίς φυσίγγια, το οποίο δεν ανήκε στον ιδιοκτήτη του συνεργείου και ερευνάται αν έπεσε από τους δράστες.

ereportaz.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης