Άκης Σκέρτσος: «Δεν χρειάζεται να κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες»

16/02/2024 | 11:20

«Δεν χρειάζεται να κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος την επομένη της ψηφοφορίας στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, από την οποία προέκυψαν και «γαλάζιες» διαρροές.

«Ο κάθε βουλευτής έχει τη θέση του. Το ζήτημα αυτό είναι φορτισμένο αξιακά και συναισθηματικά και δεν χρειάζεται να κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σκέρτσος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (16.02.24) στον ΣΚΑΪ, ενώ μόλις χθες ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών «πέρασε» από τη Βουλή.

«Κανένα σχόλιο», απάντησε στο μεταξύ ο ίδιος σχετικά με την πύρινη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Αναφορικά δε με τη στάση της Εκκλησίας, ο κ. Σκέρτσος τόνισε ότι «υπάρχουν διακριτοί ρόλοι, η Εκκλησία παλεύει για τις απόψεις της, αλλά η Πολιτεία πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

https://www.newsit.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ