Γλυφάδα - EΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Σε ένα πρωτόγνωρο θρίλερ εξελίσσεται η εισβολή ενός άνδρα που το πρωί της Δευτέρας μπήκε μέσα σε ναυτιλιακή εταιρεία της Γλυφάδας και άνοιξε πυρ. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και δύο τραυματίες, ενώ οι άντρες των ΕΚΑΜ μπήκαν στο κτίριο. 

Όλα ξεκίνησαν στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (12.2.2024) όταν ένας 70χρονος πρώην υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, μπήκε μέσα στο κτίριο και άνοιξε πυρ. 

Αμέσως στους χώρους της εταιρείας επικράτησε πανικός και στην ελληνική αστυνομία σήμανε συναγερμός και ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στη διασταύρωση της πλατείας Φλέμινγκ με την οδό Αρτεμισίου. Η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ κάποιοι εργαζόμενοι κατάφεραν γρήγορα και βγήκαν έντρομοι έξω από το κτίριο.  

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται καταμέτρηση των υπαλλήλων για να διαπιστωθεί αν έχουν βγει όλοι και πόσοι παραμένουν μέσα στην εταιρεία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τους πυροβολισμούς υπάρχουν δύο τραυματίες και ένας νεκρός.

Ο άνδρας βρίσκεται ταμπουρωμένος μέσα στην εταιρεία, ενώ άνδρες της ΕΚΑΜ μπήκαν λίγο μετά τις 11 στο κτίριο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ένοπλος είναι πρώην απολυμένος από την εταιρεία, αιγυπτιακής καταγωγής και εργαζόταν στην εταιρεία ως κλητήρας.

Αυτή τη στιγμή η περιοχή έχει αποκλειστεί, καθώς είναι σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση. Συγκεκριμένα, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση της Ποσειδώνος με την πλατεία Φλέμινγκ, στην λεωφόρο Καραμανλή και Καλυψούς και στην Αρτεμισίου και Ροντήρη. 

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. 

Διαβάστε επίσης