Επέστρεψε στο Survivor ο James Καφετζής – Οι πρώτες σπόντες από τον Αλέξη Παππά

Στο Survivor 2024 επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 11/2 ο James Καφετζής μετά την επεισοδιακή συμμετοχή του το 2021.

Ο James Καφετζής εντάχθηκε στους «Μπλε» και μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής περιέγραψε τα πρώτα του συναισθήματα στο νησί ενώ αποκάλυψε τα κιλά του. «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω έρθει για να παίξω, νομίζω ότι έχω έρθει για να κάνω κάποιο quest. Έψαχνα το κινητό μου στην τσέπη μου έκανα πλάκα στα παιδιά ότι εγώ δεν θα κοιμηθώ εδώ θα κοιμηθώ ξενοδοχείο. Πρέπει να συνηθίσω ξανά το σανίδι, και έχει ψύχρα» είπε ο James Καφετζής.

Παράλληλα, ο παίκτης αποκάλυψε πως είναι 100 κιλά καθώς ένα μήνα πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης έτρωγε ότι ήθελε χωρίς τύψεις καθώς ήξερε ότι θα τα χάσει στους στίβους μάχης.

Προτού μπει στον στίβο μάχης ο James Καφετζής συνάντησε τον Γιώργο Λιανό, την αντίπαλη «Κόκκινη» ομάδα αλλά και τον παλιό του γνώριμο, Αλέξη Παππά με τον οποίο είχε μεγάλη κόντρα παλαιότερα.

Οι δύο παίκτες συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό και όπως ήταν επόμενο οι σπόντες δεν άργησαν να ξεκινήσουν…«Το πάτωμα είναι πιο μαλακό γιατί τον βλέπω με παραπάνω κιλά, οπότε λίγο το σώμα του βοηθάει, κάνει μαξιλαράκι. Καλωσήρθες James. Mε το θέμα για το ποιος θα είναι καλύτερος στρατηγικά, δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο James έχει έρθει με πληροφορίες, γνωρίζει πολλά πράγματα, θα ήθελα να κάτσουμε να πιούμε ένα νερό, να το βαφτίσουμε καφέ και να πούμε πέντε πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα», σχολίασε ο Αλέξης Παππάς για τον James Καφετζή με τον δεύτερο να παραδέχεται πως έχει βάλει κάποια κιλά και ότι ο λόγος που ήθελε να είναι στους «Μπλε» είναι για να είναι απέναντί του.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης