Κ. Μπουρδούλης: Πως μπορεί να αξοποιηθεί το κτίριο ΟΤΕ της Γούναρη

12/02/2024 | 08:07

Σε ανάρτησή του ο π. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πατρέων Κωνσταντίνος Μπουρδούλης σημείωσε:

Επειδή αυτό το ιστορικό κτίριο:

Προβλέπεται να «στοιχειώσει» για πολλά χρόνια, όπως έχει γίνει και με υπόλοιπα κτίρια του ΟΤΕ της πόλης μας.
Δεν πρέπει να κατεδαφιστεί, γιατί, πέραν των άλλων, αποτελεί την κύρια ιστορία των τηλεπικοινωνιών της Πάτρας.

Προτείνω, τουλάχιστον ένας όροφός του, να διατεθεί στο «Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Πάτρας» και στο «Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΤΕ Πάτρας», για την εξυπηρέτηση των δραστηριοτήτων τους.
Είναι βέβαιο ότι η παρουσία και η αγάπη των εργαζομένων και των συνταξιούχων του ΟΤΕ, θα ξαναζωντανέψει αυτό το κτίριο, το κτίριο που έζησαν το σύνολο ή το μεγαλύτερο μέρος της υπηρεσιακής τους ζωής και οι οποίοι θα αποτελούν πλέον άμισθους φύλακες και προστάτες του.
Ας το σκεφτούν οι διοικούντες την Cosmote, πριν γεμίσει «νυχτερίδες κι αράχνες», πριν λεηλατηθεί και πριν προστεθεί και αυτό στα χαλάσματα της πόλης μας.

Κ. Μπουρδούλης: Πως μπορεί να αξοποιηθεί το κτίριο ΟΤΕ της Γούναρη

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)