Πατρών Χρυσόστομος για ομόφυλα ζευγάρια: “Είναι αδιανόητο να σιωπήσουμε στην επιχειρούμενη νομιμοποίηση της διαστροφής και της αμαρτίας” (ΦΩΤΟ)

Λάβρος κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια εμφανίστηκε ο Πατρών Χρυσόστομος στην αποψινή συγκέντρωση στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Πλήθος πιστών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Μητροπολίτη προκειμένου να τον ακούσουν να αναλύει τις θέσεις της Εκκλησίας για τον γάμο και την οικογένεια.

hrysostomos2.jpg

«Είναι αδιανόητο να σιωπήσουμε μπροστά στην επιχειρούμενη νομιμοποίηση της διαστροφής και της αμαρτίας. Είναι αδιανόητο να δεχθούμε ότι στη χώρα μας από το ελληνικό κοινοβούλιο  Δυο φύλα έπλασε ο Θεός και μόνο μέσα από το μυστήριο του γάμου μπορεί να δημιουργηθεί η οικογένεια. Είναι δικαίωμα του παιδιού να λέει μάνα, να λέει πατέρα. Λέμε όχι στη διάλυση της ελληνικής οικογένειας. Έχουμε να κάνουμε με ένα αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, για το οποίο δεν λειτουργούμε ως αντιπολίτευση, αλλά αποτελεί καταδίκη για τα παιδιά, τα οποία «σκοτώνει» ψυχικά και πνευματικά. Αν δεν αγωνιστούμε θα βαδίζουμε από το κακό στο χειρότερο. Δυστυχώς το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί καθώς νομοθετούν ερήμην του Θεού και του λαού.  Σας ευχαριστώ από καρδιάς, η σημερινή συγκέντρωση ήταν ομολογία πίστεως». τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πατρών ο οποίος επικαλέστηκε τον μακαριστό Χριστόδουλο λέγοντας ότι και ο ίδιος θα καλούσε τον λαό και τους πιστούς σε αγώνα.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με το απολυτίκιο του Αγίου Ανδρέα.

Ομόφυλα ζευγάρια: Πορεία-απάντηση στην συγκέντρωση του Μητροπολίτη Πατρών, από αντιεξουσιαστές και μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

423944278_414503417915419_9141818283423631474_n_1.jpg

423062830_363045703181043_4190987908379692964_n_1_0.jpg

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου