Ηλεία: Ηλικιωμένος εξαπάτησε 36χρονο στην Καλαμάτα με πρόσχημα το Power Pass!

Δεν απαιτήθηκαν παρά μόνο λίγες ώρες για να εντοπιστεί και να συλληφθεί ένας ηλικιωμένος από το Βαρθολομιό Ηλείας, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 36χρονο κάτοικο Καλαμάτας παριστάνοντας τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, με το πρόσχημα ότι δικαιούται το επίδομα Power Pass.

Ο άγνωστος, αρχικά, δράστης έπεισε τον 36χρονο να του δώσει τους κωδικούς πρόσβασης στους ηλεκτρονικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του, αλλά και το ΡΙΝ της χρεωστικής του κάρτας, δήθεν για να κάνει τις απαραίτητες διεργασίες ώστε να του καταβληθεί το επίδομα. Όμως, έκανε δύο μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό του, αποσπώντας συνολικά 500 ευρώ.

Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας δεν άργησαν να ανακαλύψουν ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν στον λογαριασμό ενός 72χρονου Έλληνα και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του τμήματος Πηνειού, οι οποίοι τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του, στο Βαρθολομιό. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη.

Πηγή: protothema.gr

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος