Μ. Σαλμάς: “Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Με νόμο, δεν μπορώ να αλλάξω ένα δικαίωμα που έχει καθορισθεί από τη φύση”

09/02/2024 | 21:29

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

«Η φύση και τα ήθη και τα έθιμα έχουν δημιουργήσει δικαιώματα. Με νόμο, δεν μπορώ να αλλάξω ένα δικαίωμα που έχει καθορισθεί από τη φύση. Δεν έχουμε καν λύσει ως κράτος το θέμα της υιοθεσίας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, Μάριος Σαλμάς, μιλώντας απόψε (09/02) στο BLUESKY.

Παράλληλα, τόνισε πως «θα δω πώς θα διαμορφωθεί ολοκληρωμένο το σχέδιο νόμου και ύστερα θα αποφασίσω», σε ερώτηση αν επιλέξει την αποχή ή την καταψήφιση.

 

newsbomb.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ