Τόνια Σωτηροπούλου: Τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από το Instagram και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό

H Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον Κωστή Μαραβέγια, τα χρήματα που βγάζει από το Instagram, αλλά και για τον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, δήλωσε: «Πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουν στο εξωτερικό, πρέπει να τους θαυμάζουμε. Στην Ελλάδα δυστυχώς, υπάρχει η φιλοσοφία “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα”. Οι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με την αποτυχία του άλλου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γιώργου Λάνθιμου. «Οι κακές κριτικές στην ταινία του Λάνθιμου για μένα είναι σύνδρομο κομπλεξισμού, αισθάνομαι ντροπή», σχολίασε.

Όσο για τους ρόλους που έχει αναλάβει, ανέφερε: «Δεν με αφορούν αυτά που είπαν για τη συμμετοχή μου στο “Skyfall”. Είναι ένας ρόλος που θα είναι για πάντα στο βιογραφικό μου. Συνήθως μου προτείνουν ρόλους της μοιραίας γυναίκας. Αυτό μου στοίχισε ρόλους και δεν δούλευα για μεγάλο διάστημα. Ήρθαν σπουδαίοι ρόλοι στη ζωή μου, τόσο στο “Milky Way”, όσο και στις “Ψυχοκόρες”. Είμαι πολύ ευγνώμων. Τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από τις συνεργασίες μου στο Instagram και δεν ντρέπομαι».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια. «Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου με τον γάμο μου με τον Κωστή Μαραβέγια, νιώθω ασφάλεια και προστασία. Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε είναι γιατί δεν κλείνω καλά τα καπάκια και πέφτουν όλα κάτω. Αυτό που με εκνευρίζει στον Κωστή είναι ότι είναι αφηρημένος και με ρωτάει συνεχώς, πού βρίσκονται πράγματα που είναι μπροστά του», είπε κλείνοντας.

protothema.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ