Αχαΐα: Ηλικιωμένη πλήρωσε με χρυσάφι τους απατεώνες – Πώς της “έφαγαν” τις λίρες

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Επιτήδειοι κατάφεραν να αρπάξουν από ηλικιωμένη εξήντα λίρες, για να σωθεί η ανηψιά της η οποία βρισκόταν-υποτίθεται-στο Νοσοκομείο και έπρεπε να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία πως της τηλεφώνησε ένας άνδρας ο οποίος της είπε πως είναι γιατρός και πως η ανηψιά της έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Ο ίδιος της είπε πως πρέπει να καταβάλλει χρήματα ή λίρες για αυτό και η ηλικιωμένη πείστηκε συμφωνώντας να του δώσει 60 χρυσές λίρες.

Συμφώνησαν επίσης να τις βάλει σε σακούλα και να τις αφήσει κάτω από κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της για να τις πάρει ο συνεργάτης του, επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε επειδή “θα έμπαινε στο χειρουργείο”

Τελικά οι λίρες της ηλικιωμένης “έκαναν φτερα” ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα