Αχαΐα: Ηλικιωμένη πλήρωσε με χρυσάφι τους απατεώνες – Πώς της “έφαγαν” τις λίρες

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Επιτήδειοι κατάφεραν να αρπάξουν από ηλικιωμένη εξήντα λίρες, για να σωθεί η ανηψιά της η οποία βρισκόταν-υποτίθεται-στο Νοσοκομείο και έπρεπε να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία πως της τηλεφώνησε ένας άνδρας ο οποίος της είπε πως είναι γιατρός και πως η ανηψιά της έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Ο ίδιος της είπε πως πρέπει να καταβάλλει χρήματα ή λίρες για αυτό και η ηλικιωμένη πείστηκε συμφωνώντας να του δώσει 60 χρυσές λίρες.

Συμφώνησαν επίσης να τις βάλει σε σακούλα και να τις αφήσει κάτω από κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της για να τις πάρει ο συνεργάτης του, επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε επειδή “θα έμπαινε στο χειρουργείο”

Τελικά οι λίρες της ηλικιωμένης “έκαναν φτερα” ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Νίκος Καρανίκας: Αποχώρησε από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη

Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις ανά επιστημονικό πεδίο – Άνοδος για Πολυτεχνεία και οικονομικές σχολές, πέφτει η Νομική (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Πάτρα: Έφυγε» ο πρώην Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ, Νίκος Φουντόπουλος

«Εγώ, Καπετάνιος» – Η πολυβραβευμένη ταινία στον Δημοτικό Κινητό Κινηματογράφο

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο

Πάτρα: Αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια ο θεσμός της Ναυτικής Εβδομάδας

«Βόμβα» στην Πρέμιερ Λιγκ: Όπλα, σφαίρες, pole dancers, παράνομος τζόγος και «χρυσές» πίτσες!

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπρούνερ: Να αναλάβουν δράση οι αρχές στη Λιβύη για να μειωθούν οι μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα