Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα ξαναέκανα πρωινό, δεν είναι η δουλειά μου»

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή του και τα επαγγελματικά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση φέτος.

«Ήταν συνειδητό. Δεν ήμουν ποτέ φυσικά παρών ποτέ. Πάντα όμως όλα είναι συνδυαστικά. Δεν πρόλαβα με κάποιον τρόπο να πενθήσω για την μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή. ήταν μετά όλο αυτό κουραστικό, που μαζεύτηκαν κάποια πράγματα. Μετά προέκυψε και το e-shop μου με τα βιολογικά προϊόντα. Πλέον ο κόσμος αποδέχεται τα βιολογικά προϊόντα. Με νοιάζει να βρούμε έναν τρόπο να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο, να νοιαζόμαστε και να έχουμε και χιούμορ», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Συζητάω για κάτι θεατρικό αυτή την περίοδο για το καλοκαίρι. Συζητάω και για την τηλεόραση και για το Deal. Θα το έκανα με χαρά αν μου το πρότειναν. Δεν σκέφτομαι κάτι αν δεν υπάρχει λόγος. Αν με φωνάξουν και μου πουν ότι θα το κάνουμε, θα το κάνω. Δεν με φοβίζει ενδεχόμενη σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο για το Deal», ανέφερε στη συνέχεια.

«Πρωινό δεν θα ήθελα να ξανακάνω δεν αλλάζει η γνώμη μου. δεν είναι η κατεύθυνσή μου, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν έκανα πρωινό έφυγα από τη μυθοπλασία και δεν μπορούσα να κάνω ούτε θέατρο» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ