My style rocks: Η μεγάλη νικήτρια που πήρε 30.000 ευρώ

Αυλαία έριξε, το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρώτος κύκλος του «My style rocks» για τη φετινή σεζόν. Η Μορτασία έκανε και πάλι τη διαφορά με το εκκεντρικό της look και το κοινό την ανέδειξε νικήτρια.

Η 24χρονη όχι μόνο κέρδισε το στέμμα, αλλά πήρε και 30.000 ευρώ! «Ευχαριστώ! Με είχα φανταστεί με το στέμμα! Τα κατάφερα, σας ευχαριστώ για όλα! Ω Χριστέ μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή», δήλωσε όταν της φόρεσε το στέμμα η προηγούμενη νικήτρια του ριάλιτι μόδας, Όλγα Κοτλιδά.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη Μορτασία ενώ τη συγκίνησή της δεν έκρυψε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

Η Αμάντα Μανωλάκου και η Απολλεών μπορεί να έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό, ωστόσο εμφανίστηκαν χαρούμενες με όσα κατάφεραν.

Ποια είναι η νικήτρια του φετινού «My style rocks»

Η 24χρονη Μορτασία (Αναστασία Μορτοπούλου) μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, πήγε στα Ιωάννινα για σπουδές αλλά τώρα μένει στην Αθήνα όπου εργάζεται σε μία βιοτεχνία ρούχων για να μάθει ραπτική καθώς θέλει να γίνει μια… ανατρεπτική σχεδιάστρια. Γι’ αυτήν, ανατρεπτικό σημαίνει «κάτι που προκαλεί τον κόσμο, χωρίς αναγκαστικά να είναι όμορφο».

Το στυλ της έχει dark επιρροές και αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι o Kanye West, η Vivienne Westwood και ο Rick Owens. Αγοράζει από γνωστά brands αλλά και μεταχειρισμένα κομμάτια και προσπαθεί να μην υποκύπτει στην εύκολη λύση των fast fashion καταστημάτων αλλά να στηρίζει ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές.

Περιγράφει τον εαυτό της ως δυναμική, ανεξάρτητη, ευαίσθητη αλλά παράλληλα απότομη και «κοσμάρα». Όταν κάτι δεν της αρέσει δεν μπορεί να το κρύψει και τότε θα φανεί αρκετά σνομπ.

newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ