Η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη στην κοπή της πίτας του Ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ»

Ο « Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιαΖΩ» Αχαΐας έκοψε  την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, υπό τους ρυθμούς της χορωδίας της Αμαλίας Αντωνοπούλου, τη Δευτέρα (29 Ιανουαρίου) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή.

img_6010.jpg

Η Αντιδήμαρχος, κληθείσα να κόψει κομμάτι, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου και ευχήθηκε υγεία για όλους και γρήγορη και πλήρη αποκατάσταση της υγείας των πασχόντων.

Επίσης τόνισε:

«Οι άνθρωποι του «ΑγκαλιαΖΩ», οι εθελόντριες και οι εθελοντές του, το Δ.Σ. και η Πρόεδρός του Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, πάντα μας συγκινούν για την μεγάλη και ζεστή αγκαλιά τους, για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, για τις προσπάθειες και τους αγώνες τους για την πρόληψη, για την κατάθεση ψυχής και της δύναμης που διαθέτουν προκειμένου να συμπληρώνουν τα διαχρονικά κενά του δημοσίου συστήματος υγείας».

img_5985.jpg

Σε ανακοίνωση του ο Όμιλος  «ΑγκαλιάΖΩ», αναφέρει:

  Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο Astir.  Η παρουσία σας και η θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε έκαναν την εκδήλωσή μας ιδιαίτερα αξέχαστη και επιτυχημένη. Με την υποστήριξή σας, δημιουργήσαμε μια στιγμή αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής που θα μας συντροφεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στην Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας κ. Βίβιαν Σαμούρη, την Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας κ. Άννα Μαστοράκου, τον Αντιπεριφερειάρχη αγροτικής πολιτικής κ. Ανδρέα Φίλια, την αντιπεριφερειαρχη κοινωνικης πολιτικής κ. Γεωργία Ντάτσικα, καθώς και τον Επίτιμο Καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιoλογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κώστα Χρυσανθόπουλο. Στην εκδήλωση
παρευρέθηκε επίσης και η κ. Μάχη Σιωρου δημοτική σύμβουλος της παράταξης του κ. Σβολη.Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα και όλους τους κοινωνικού φορείς της Πάτρας όπως, το Άλμα Ζωής Πάτρας, τη Φλόγα Πάτρας, τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πάτρας, τον Μορφωτικό Σύλλογο Κυριών Πατρών και όλους όσους παρευρέθηκαν. 

Εκφράζουμε επίσης τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς την κ. Μαρία Μανουσάκη «Καλλιπάτειρα» Παράρτημα Πάτρας, που στήριξαν αυτήν την εκδήλωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της. Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στη χορωδία της Αμαλίας Αντωνοπούλου για την εξαιρετική τους εμφάνιση και τη συνεισφορά τους στην ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.  Είναι μεγάλη μας χαρά που μοιραστήκαμε αυτήν τη στιγμή μαζί σας και ανυπομονούμε για μελλοντικές συναντήσεις και συνεργασίες.

 

img_5961.jpg

Διαβάστε επίσης