Γρηγόρης Πετράκος: Ασύλληπτο ξέσπασμα μετά τις δηλώσεις Νταλάρα – «Να βάλετε το μαρκούτσι κάπου αλλού…τιποτάδες!»

23/01/2024 | 06:52

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά των δημοσιογράφων προχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,  χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους «τιποτάδες» ενώ τους προτρέπει να βάλουν το μικρόφωνο (σ.σ. μαρκούτσι) κάπου αλλού και όχι στο πρόσωπο του άλλου.

Αναλυτικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε:

«Έκανε η μύγα κ@λο κι έπιασε στο στόμα της τον Νταλάρα. Η ευγένεια, που την αγαπάμε, μάλλον δεν πιάνει… Ακούστε λοιπόν τιποτάδες. Ξεκαβαλήστε από τον σβέρκο του ανθρώπου μη σας πάρει ο δι@ολος.

Ότι σας είπε είναι ακριβώς έτσι και είπε και λίγα! Από όλη τη σαβούρα που έχει μαζευτεί εκεί έξω τον Νταλάρα βρήκατε να την πέσετε; Ελεεινοί! Αυτός μας έχει μείνει από το ελληνικό τραγούδι. Και μην ξανακούσω για παιδάκια που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο… Το μεροκάματο βγαίνει στην οικοδομή. Το μαρκούτσι που πετάτε στο πρόσωπο του άλλου να το βάλετε αλλού…Ψώνια!!! Τεμπέληδες!! Κάνατε τη ντροπή επάγγελμα! Ουστ».

https://www.govastileto.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας