Κατερίνα Γερονικολού: Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη βρισκόμαστε με ραντεβού

Σε δυο παραστάσεις παίζει αυτό το διάστημα η Κατερίνα Γερονικολού, που σημαίνει ότι δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο για να βλέπει τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Αλλά όπως είπε, εκτός από την αγάπη τους, τους ενώνει ο έρωτας για τη δουλειά τους.

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε σήμερα (22.01.2024) καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τις παραστάσεις «Κι από Σμύρνη…Θεσσαλονίκη» και «Βότκα Μολότοφ» αλλά και τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση που «μετρά» 14 χρόνια.

«Έχουμε ξεκινήσει τις παραστάσεις για το “Κι από Σμύρνη…Θεσσαλονίκη” και τις επόμενες ημέρες πηγαίνω στην υπόλοιπη Ελλάδα με το “Βόμβα Μολότοφ”. Είναι συναρπαστικό και δύσκολο.

Με τον Γιάννη βρισκόμαστε με ραντεβού. Νομίζω πως δεν θα ήθελα για προσωπικούς λόγους να πάω πίσω τόσο όμορφες επαγγελματικές προτάσεις. Στη Θεσσαλονίκη ήταν να πάμε για τρεις εβδομάδας και πήραμε παράταση για άλλες τρεις εβδομάδες. Το “Βότκα Μολότοφ” ήταν μία καλοκαιρινή παράσταση και τώρα η περιοδεία πάει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως όταν ήταν πιο μικρή, νόμιζε πως επειδή δουλεύεις σκληρά αυτό θα έρθει πίσω. «Έλεγα πως εάν δώσεις όλο σου το είναι, θα το πάρεις πίσω ενώ στη προσωπική ζωή δεν είναι έτσι, αλλά μπορεί να φας τα μούτρα σου. Τώρα δεν πιστεύω πως είναι ή το ένα ή το άλλο.

Αν διαταρασσόταν η ζωή μου επειδή λείπω για δύο μήνες, τότε δεν είχε βάση η σχέση. Τρεις μήνες δεν αλλάζουν μία σχέση. Παράλληλα με τη δικιά μας αγάπη, έχουμε ακόμα έναν έρωτα, τη δουλειά. Όταν βλέπω τον Γιάννη να πηγαίνει χαρούμενος στο θέατρο, δεν με νοιάζει και 1 η ώρα να έρθει και να τον δω μετά. Είναι ωραία που έχουμε και οι δύο την ίδια νοοτροπία. Γυρίζω από Θεσσαλονίκη και έρχομαι με άλλον αέρα».

Αναφερόμενη στο πώς ήρθε κοντά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε: «Τον ήξερα ως συνεργάτη σε δουλειές. Όταν χώρισε βρεθήκαμε σε μία κοινή έξοδο με συναδέλφους και νομίζω αφεθήκαμε».

Για την ταινία που σκηνοθέτησε εκείνος και εκείνη πρωταγωνιστεί, τους «Κουραμπιέδες από χιόνι», ανέφερε: «Προχθές είχε βάλει η τηλεόραση το ‘’Pretty Woman’’ και την είδα. Είναι σαν να γυρνάς σπίτι σου, νιώθεις άνετα όταν βλέπεις τέτοιες ταινίες. Αυτό συμβαίνει και με το ‘’Κουραμπιέδες από χιόνι. Τα παιδιά συγκινούνται με την ταινία και χαίρομαι γιατί αυτό σημαίνει πως κάποια πράγματα είναι κοινά για όλους».

Με τη Μιμή Ντενίση μόνο… έρωτα δεν κάνουμε

Εδώ και 14 χρόνια, η Κατερίνα Γερονικολού συνεργάζεται στενά με τη Μιμή Ντενίση. «Κάτι συμβαίνει, έχουμε μία απίστευτη χημεία. Κάνουμε ένα αστείο μεταξύ μας, πως “μόνο έρωτα δεν κάνουμε”.

Είναι πολύ εύκολο να είσαι δίπλα της. Νιώθω ότι μαζί της περνάω τέλεια. Μας απασχολούν τα ίδια πράγματα και έχω μάθει πολλά δίπλα της. Κάθε θεατράνθρωπος που έρχεται δίπλα μου, απορροφώ πράγματα. Συνεργαζόμαστε 14 χρόνια, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική παράσταση.

Ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και μου έλεγε πως υπάρχει ένας ρόλος που μου πάει πολύ στο έργο και μου έδωσε τον αριθμό της Μιμής Ντενίση. Την πήρα και μου είπε πως είχε κλείσει τον ρόλο. Μάλιστα, τον είχε πάρει η Βάσω Λασκαράκη. Και όταν έφυγε η Βάσω με πήρε να πάω».

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ