Ρονάλντο: «Τα βραβεία χάνουν πλέον την αξιοπιστία τους»

Στην πορτογαλική εφημερίδα «Récord»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να κερδίζει την αναγνώριση. Ο Πορτογάλος ήταν ένας από τους νικητές των «Globe Soccer Awards» 2023, που διεξήχθησαν πριν λίγες μέρες, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου παίκτη στη Μέση Ανατολή, το βραβείο για τον αγαπημένο παίκτη των φιλάθλων και το «Βραβείο Μαραντόνα». 


 Μιλώντας αποκλειστικά στην πορτογαλική εφημερίδα «Récord», ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι τα βραβεία The Best της Fifa και η «Χρυσή Μπάλα» του France Football, «χάνουν την αξιοπιστία τους»:
 
 «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα την τελετή απονομής των βραβείων The Best... Πιστεύω ότι, κατά κάποιον τρόπο, αυτά τα βραβεία χάνουν την αξιοπιστία τους. Πρέπει να αναλύσεις ολόκληρη τη σεζόν. Δεν θέλω να πω ότι ο Μέσι ή ο Χάαλαντ ή ακόμα και ο Μπαπέ δεν το άξιζαν. Απλώς δεν πιστεύω σε αυτά τα βραβεία πια. Και δεν είναι επειδή κέρδισα στο Globe Soccer. Αλλά είναι γεγονότα, είναι αριθμοί. Και οι αριθμοί δεν λένε ψέματα», τόνισε και συνέχισε:

 «Ξέρω ότι έχω ακόμα πολλές δυνατότητες και ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω πολλά γκολ για την Αλ-Νασρ και για την εθνική ομάδα. Είναι δύσκολο να σκοράρεις γκολ, είτε στη Σαουδική Αραβία, στην Ιταλία, στην Ισπανία ή στην Πορτογαλία. Το γκολ είναι γκολ. Κατά κάποιον τρόπο, νιώθω ακόμα πιο περήφανος που κέρδισα τον Χάαλαντ, τον Μπαπέ και τον Κέιν».

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ