Γ. Λυκούδης: «Να μαζέψουμε βαθμούς στην Ορεστιάδα»

αναχώρησε η αποστολή της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής για την Ορεστιάδα

Το πρωί της Παρασκευής, αναχώρησε η αποστολή της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής για την Ορεστιάδα ενόψει του Σαββατιάτικου (7/11) αγώνα με την Ορεστιάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της volleyleague «Πάμε Στοίχημα».

Την αποστολή ακολούθησε και ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Ρουμελιώτης ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί μετά τις οδηγίες του ιατρικού team της ομάδας.
Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Λυκούδης, είπε: «Το παιχνίδι με την Ορεστιάδα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι θέλει να έχει μια χρονιά όπως η περσινή αλλά και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς για την παραμονή. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Η αποστολή της Παναχαϊκής αποτελείται από τους εξής: Νίκος Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Γιάννης Τακουρίδης, Γιάννης Λιβαθηνός, Μιχάλης Σαρικείσογλου, Κώστας Βασιλάκος, Στάθης Ντονάς, Παναγιώτης Χρηστιάς, Ιτάλο Μουσλία, Νίκος Μαυραγάνης, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Βασίλης Κωστόπουλος, Χρήστος Καραμπέρης και Σωτήρης Βλαχοστάθης.

Το παιχνίδι έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι Δεληκωστίδης-Βασιλειάδης.