Μεσολόγγι: Φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή στον κρεοπώλη για το μαχαίρι - Ένταση και φωνές από συγγενείς, προσήχθη εκ νέου για την εξαφάνιση του 31χρονου (ΝΕΟΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ο 51χρονος αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές όμως στη συνέχεια προσήχθη εκ νέου στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου για περαιτέρω διευκρινίσεις, για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής (μαχαίρι). Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος εν μέσω έντασης καθώς συγγενείς του 31χρονου αγνοούμενου ξέσπασαν σε φωνές ζητώντας του να πει τι έχει γίνει.

Δείτε βίντεο κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου:

 

 

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο 51χρονος κρεοπώλης οδηγήθηκε πριν από λίγο, ενώπιον του Εισαγγελέα Μεσολογγίου, με την κατηγορία περί όπλων (κατοχή μαχαιριού).

Να θυμίσουμε ότι ο 51χρονος είναι αυτός που πήγε τον 31χρονο Μπάμπη με το αυτοκίνητο του και τον άφησε με την προοπτική να πάει για κυνήγι.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Συνεχίζεται για 5η ημέρα το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι - Οι έρευνες επικεντρώνονται στο Ευηνοχώρι ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ

Διαβάστε επίσης