Επεσε θύμα απάτης η Νένα Χρονοπούλου

προχώρησε σε μήνυση η γνωστή ηθοποιός

Με μήνυση χρειάστηκε να κινηθεί η Νένα Χρονοπούλου εναντίον μιας γυναίκας που από το καλοκαίρι, προσπαθεί με δόλιο τρόπο να της κάνει κακό. Σύμφωνα με τη δημόσια καταγγελία μέσω Facebook της δημοφιλούς ηθοποιού, γνωρίζει πολύ καλά ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από όλη αυτή την πλεκτάνη δυσφήμισης εις βάρος της, και δεν θα διστάσει να τη δώσει και στη δημοσιότητα.


«ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ
Φίλοι μου, το καλοκαίρι του 2014, είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία με κάποια που ισχυριζόταν διάφορα άσχημα για εμένα. Επειδή έχει κατατεθεί μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση από την 1-7-2014 στην Ασφάλεια του Πειραιά, από εμένα αλλά δεν έχει σταματήσει να εξαπατά τον κόσμο και ανεβάζει μόνιμα ψεύτικα προφίλ στο face book, προσπαθώντας να με διαβάλλει. Αυτό είναι ένα από τα ψεύτικα προφίλ της.

ΥΓ : ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» την προειδοποίησε χαρακτηριστικά η Νένα Χρονοπούλου.