Η ΑΕΚ το διπλό στο Καραϊσκάκη, σε ματς που στιγματίστηκε από διαιτητικές αποφάσεις

07/01/2024 | 23:41

Βάφτηκε «κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι. Η ΑΕΚ πέρασε από το «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με την Ένωση να κυριαρχεί στο πρώτο και να «χτυπάει» από… αέρος, με τους Λιβάι (32′) και Τσούμπερ (38′) να χρίζονται σκόρερ, αλλά δεν εξαργύρωσε την υπεροχή της στον απόλυτο βαθμό. Οι Πειραιώτες μπήκαν στο κόλπο στο 44’ με το γκολ του Μασούρα από ασίστ του Φορτούνη και στο β’ μέρος παρουσίασαν άλλο πρόσωπο.

Ο διεθνής άσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 68’, με τον Σλοβάκο διαιτητή να καταλογίζει φάουλ για χέρι, αλλά από το replay φάνηκε ότι έχει βρει στον ώμο του. Τρία λεπτά μετά ο Ναβάρο βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα του Κάλενς, σε μία δύσκολη φάση.

sport-fm.gr

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας