Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τη νέα Δημοτική Αρχή Αιγιαλείας

01/01/2024 | 20:45

Με Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και παρουσία της δημοτικής αρχής και των αρχών της πόλης, τιμήθηκε η Πρωτοχρονιά του 2024 στο Αίγιο.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης όσο και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος εξέφρασαν τις πιο θερμές ευχές τους στους δημότες για τη νέα χρονιά, με σημαντικότερες αξίες την υγεία, την καλοσύνη, την πρόοδο και τη συνεργατικότητα για το κοινό καλό. 

Ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση στο αρχοντικό Παναγιωτοπούλου για ανταλλαγή ευχών με τους δημότες. 

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο συνεδριάζει για πρώτη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας με τη νέα του σύνθεση, όπου θα γίνει εκλογή του νέου προεδρείου αλλά και των μελών της νεοσύστατης Δημοτικής Επιτροπής. 

 

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 13 Ιουνίου

Δυτ. Ελλάδα: Δύο πνιγμοί σε ένα 24ωρο!

Πάρος: Άφησαν το μωρό στο αυτοκίνητο κάτω από τον ήλιο και πήγαν σε beach bar – Οδηγούνται στον Εισαγγελέα

Νέος σεισμός στο Άγιο Όρος

Λος Άντζελες: Ο Τραμπ ενέκρινε την ανάπτυξη επιπλέον 2.000 μελών της Εθνοφρουράς – Οργή από τον κυβερνήτη και νέα επεισόδια ΦΩΤΟ

Νύχτα αγωνίας για τον ορειβάτη που έπεσε σε γκρεμό μετά την επίθεση αρκούδας – Βρέθηκε σώος ο ένας

Καιρός: 36άρι σήμερα Τρίτη στην Πάτρα

Σμαράγδα Καρύδη: Όταν δεν με αναγνωρίζουν, λέω ότι είμαι η Ναταλία Δραγούμη