Συνελήφθη ο ψευτοεπίσκοπος που καλούσε τον κόσμο “να πάρει τα όπλα”

Μετά από ολονύχτια επιχείρηση συνελήφθη ο ψευτοεπίσκοπος που καλούσε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και παράγοντες της περιοχή του Αιγίου.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 είχαν εντοπίσει το σπίτι που βρισκόταν και με αιφνιδιαστική κίνηση τον ανάγκασαν να παραδοθεί.

Ήδη έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αιγίου και αναμένεται να μεταβή στα Δικαστήρια για να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Σε χθεσινό ρεπορτάζ το tempo24 είχε καταγράψει όσα είχαν συμβεί μέχρι την αστυνομική επιχείρηση:

Απίστευτες καταστάσεις στο Αίγιο τις τελευταίες ημέρες.

Οπως πληροφορείται το tempo24 η Αστυνομία αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έναν ψευτοεπίσκοπο που απειλεί …θεούς και δαίμονες με θάνατο.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου έναν πρώην καλόγερο που δηλώνει επίσκοπος ( Η τοπική Εκκλήσία υποστηρίζει ως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό) και ζητά μέσα από την σελίδα του στο youtude πολίτες να πάρουν τα όπλα και να κινηθούν εναντίνον δικαστικών, δημοσιογράφων, δικηγόρων κ.α. 

Μάλιστα δίνει και το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου ώστα να τον βρούν όσοι επιθυμούν να συναντηθούν μαζί του.

Ο ψευτοεπίσκοπος απειλεί με θάνατο όσους θεωρεί υπεύθυνους και καλεί τον κόσμο να συγκέντρωση για να πάρουν τα όπλα!

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι