Δυτ. Ελλάδα: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας και η σύλληψη άνδρα για εμπλοκή στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Στη σύλληψη 35χρονου που ήταν στη λίστα με τους κατηγορούμενους για βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, ενώ οι έρευνες για την σοκαριστική υπόθεση συνεχίζονται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με το Mega, όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο Θέρμο.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα όταν το ΙΧ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στον δρόμο Θέρμου – Αγρινίου, κατά τον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Από την διασταύρωση των στοιχείων του αποκαλύφθηκε ότι δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Στη συνέχεια, κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του, προέκυψε πως σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς αναζητούνταν για υπόθεση εμπορίας ανθρώπων και μάλιστα φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 35χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Αρχές.

Τροχαίο στην Αιτωλοακαρνανία οδήγησε σε εμπλεκόμενο στην υπόθεση Μίχου!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού  για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 22 γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για ένταλμα σύλληψης, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό  Θέρμου - Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδες σήμανσης.

Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών,ενώ  από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Παράλληλα, σε έλεγχο αλκολομέτρησης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ανήλικης για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, μια 17χρονη, διότι με την μέθοδο της απασχόλησης,αφαίρεσε από ημεδαπό άνδρα το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσειςτου Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Θεσσαλονίκης και του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών, δέκα μηνών και 18 ημερών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, κλοπή και παράνομη διακίνηση μεταναστών.

 

Διαβάστε επίσης